четвер, 7 вересня 2023 р.

Ми перемогли!

    Освітня Фундація “МрійДій”, СпівДія, UNICEF Ukraine та Global Partnership for Education провели конкурсний відбір педагогічних команд для запуску освітніх центрів із надолуження освітніх утрат учнів.

    Через виклики повномасштабної війни та пандемію тисячі українців були позбавлені доступу до якісної освіти. Саме тому задля запобігання освітніх утрат у рамках цього буде створено освітні центри, де діти, які навчаються / чи навчалися до війни у закладах загальної середньої освіти територіальних громад (зокрема і внутрішньо переміщені особи), матимуть доступ до консультаційних занять з української мови та математики, зможуть комунікувати з однолітками та здобувати знання у властивому для них темпі.    
    Мета проєкту: надолуження освітніх утрат учнів 3-10 класів через проведення групових занять з математики та української мови (у форматі офлайн/онлайн) та надання психоемоційної підтримки, зокрема через організацію психологічних тренінгів для учнів та навчання вчителів. Навчальні заклади з 14 регіонів України подали 105 заявок для участі в цьому проєкті. 
   Команда Менського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка зайняла своє почесне місце серед переможців конкурсу! Найближчим часом на базі нашого закладу буде створено ефективний центр для надолуження освітніх утрат у Менській ТГ! 

 
Карпаты Тур