пʼятниця, 2 червня 2023 р.

 


З 29 травня по 02 червня 2023 року у закладі з метою формування природничої грамотності, дбайливого ставлення та охорони навколишнього середовища, поглиблення знань проведено Тиждень, присвячений природничо-математичним наукам – біології, хімії, математиці, фізиці та інформатиці.

Робота Тижня була спланована так, що заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, сприяли інтелектуальному і творчому розвитку школярів.
Для учнів 7 класу був проведений брейн-ринг з теми «Життєдіяльність тварин», у якому брали участь 3 команди: «Прайд», «Сапротрофи», «Пілігрим». У змаганні перемогу здобула команда «Пілігрим» (7-В клас).
Шестикласники на уроках біології захищали навчальні проєкти «Гриби у нашому житті» та демонстрували свої знання під час брейн-рингу «Гриби їстівні та отруйні».
Учні 8-А класу «грали» у «Фізичний волейбол», а учні 9-В класу створювали фізичний альманах «Історія наукових відкриттів».
Для учнів 10-А класу проведена математична гра «Що? Де? Коли?».
Одинадцятикласники брали участь у вікторині «Сортування сміття – це важливо».
П’ятикласники брали участь у віртуальній подорожі «У країні Інформатики», а для учнів шостих класів проведено турнір «Весела інформатика».
У рамках Тижня з метою адаптації до навчання у старшій школі відбулося ознайомлення учнів 4 класів з хімічним, фізичним та біологічним кабінетами.
У хімічному кабінеті четвертокласники спостерігали за виверженням вулкану та палаючим кораблем. У біологічному кабінеті ознайомилися з будовою людини, а у фізичному - стежили за магічними магнітами та викликали блискавку. Майбутнім фізикам, хімікам та біологам дуже сподобалися досліди та експерименти. Вони з нетерпінням чекають навчання у 5 класі.
Тиждень природничо-математичних дисциплін був насиченим, цікавим, пізнавальним.
Дякуємо всім учням і вчителям за активну участь.






















Карпаты Тур