вівторок, 11 квітня 2023 р.

7 квітня людство відзначає Всесвітній день здоров’я .

Учні нашого закладу усвідомлюють не тільки, що таке здоров’я, але, активно займаючись спортом, самі сприяють зробити нашу націю здоровішою.
Наш заклад освіти славиться випускниками, котрі в свій час досягли спортивних успіхів і продовжують прославляти Менщину, виборюючи призові місця на змаганнях різних рівнів. Серед кращих – чотириразова паралімпійська чемпіонка зі стрибків у довжину Оксана Зубковська та чемпіон України серед юніорів, кандидат у майстри спорту в штовханні ядра, чемпіон Європи, володар золотої медалі в командному заліку Станіслав Чирва та багато інших.
Радісно, що ця добра традиція з роками не згасає, а до спортивної плеяди «спортсменів-шевченківців» додаються нові імена.
З нагоди Всесвітнього дня здоров’я у закладі відбулася лінійка, на яку було запрошено заслуженого тренера України, майстра спорту з легкої атлетики Чернігівської області серед жінок, почесну громадянку м. Мена Надію Петрівну Таратухіну.
Кращим спортсменам закладу вручили подяки та подарунки, які надали наші спонсори: Литвиненко В., Жилінков О., Микитенко Ю., Хоменко В.
Також відбувся волейбольний турнір серед учнів 9-11 класів. Серед юнаків здобула перемогу команда «Кристал», а серед дівчат – команда «Шайка». Кращими гравцями визнано ученицю 9-А класу Кривденко Анну та учня 11-А класу Головача Євгена.
Із побажаннями всім міцного здоров’я, сили духу та віри в Перемогу!

 













 

Карпаты Тур