вівторок, 28 лютого 2023 р.

Розділяємо радість від перемог і пишаємося нашими учнями, 
юними спортсменами, 
які постійно представляють 
Менську громаду на різноманітних 
Всеукраїнських змаганнях 
з легкої атлетики.
    З 24 по 26 лютого в місті Києві проходив чемпіонат України з легкої атлетики, де учні нашого закладу показали відмінні результати в штовханні ядра. Зокрема, учениця 9-В класу Ангеліна Шепель стала чемпіонкою України з результатом 13м 56 см, виконавши норматив І дорослого розряду. До речі, це вже її третя золота медаль на змаганнях такого рівня. За результатами спортивних досягнень Ангеліна ввійшла до складу збірної команди України з легкої атлетики. Тижнем раніше, 13-14 лютого, в місті Суми наша спортсменка здобула «золото» на Всеукраїнських змаганнях зі штовхання ядра на Приз майстра спорту міжнародного класу, олімпійського чемпіона зі штовхання ядра Юрія Білонога. 
    Також на цьому чемпіонаті учень 9-В класу Кирило Дергозій вперше піднявся на п’єдестал пошани, виборовши «бронзову» нагороду зі штовхання ядра з результатом 14 м 24 см. А на змаганнях у місті Суми здобув упевнену перемогу. Учень 10-В класу Ценцеря Богдан теж здобув «золото» зі штовхання ядра. Подає великі надії в спорті учень 7-А класу Савицький Костянтин, який на змаганнях у Сумах став «срібним» призером.
    Упродовж чотирьох останніх років наша учениця 11-Б класу Сніжана Ганнущенко є чемпіонкою з бігу на 60 м з перешкодами на чемпіонаті Чернігівщини з легкої атлетики, показавши результат 9.99 с. У січні на першості області, що проходив у місті Бровари Сніжана здобула дві перемоги: з бігу на 60 м з перешкодами та зі стрибків у висоту.  
    Спортивні здобутки наших учнів стали можливими завдяки відданості й титанічній праці тренера Таратухіної Надії Петрівни, яка за підсумками 2022 року у рейтингу тренерів Чернігівської області зайняла перше місце.
    Маємо надію, що серед наших спортсменів є майбутні олімпійські чемпіони, яких надихатиме приклад випускниці нашого закладу, чотириразової чемпіонки параолімпійських ігор зі стрибків у довжину Оксани Зубковської.





Карпаты Тур