четвер, 1 вересня 2022 р.

З Днем знань і початком нового навчального року!

Шановні освітяни та школярі! 

Від щирого серця вітаємо з Днем знань!

1 вересня – це не просто початок осені на календарі. Для багатьох учнів, їхніх батьків, а також для педагогів – це справжнє урочисте свято, що стало символом нових ініціатив та прагненням до розвитку.

День знань відкриває навчальний рік. А ще знаменує початок наступного етапу в житті кожного з нас. Адже попереду – нові цілі, мрії та звершення. І, попри випробування, які сьогодні долає наша країна, освітній процес не зупиняється.

Бажаємо школярам бути впевненими у власних силах, наполегливими та допитливими. Шанувати вчителів, не втрачати жаги до знань та завжди досягати мети. Успіхів у навчанні та добрих друзів поряд. Нехай це свято додасть кожному впевненості у власних силах, будьте цілеспрямованими та наполегливими у досягненні поставленої мети.

Щира вдячність вам, дорогі вчителі, за самовіддану працю, за тепло ваших сердець та ваш внесок у розвиток підростаючого покоління, за яким стоїть майбутнє нашої держави. Натхнення вам, мудрості і терпіння в нелегкій справі навчання та виховання підростаючого покоління.

Зі святом вас – із Днем знань! З початком нового навчального року!

Успіхів вам у навчанні та праці!

Карпаты Тур